Welkom!

Fijn dat je erbij bent!

Welkom!

“Hallo, ik ben Maaike, onderzoeker en adviseur professionalisering bij d-teach, en samen met mijn collega’s verwelkom ik jou graag in ons SOL lab.”

Ons team

Lieselot Declercq

Medeoprichter en bestuurder
LinkedIn

Steffi De Cock

Pedagogisch adviseur
LinkedIn

Joke Hollants

Adviseur digitale vaardigheden
LinkedIn

Scarlet Coopman

Learning experience designer
LinkedIn

Ook jij maakt deel uit van ons team!
Tijdens de training krijg je de de kans om samen te werken en te leren van elkaar. Benieuwd naar alle collega’s, neem dan een kijkje op onze website.

Waarom hebben we deze training opgezet?
Online lesgeven bij d-teach is wat ons allen verbindt. Ook ikzelf heb jaren online lesgegeven bij d-teach. Verschillende studies tonen aan dat synchroon online lesgeven, waarbij de leraar en de leerlingen rechtstreeks online in interactie treden met elkaar, duidelijk andere competenties van de leraar vraagt dan een leraar die fysiek lesgeeft. Maar op dit moment zijn er wereldwijd helaas geen opleidingen te vinden die hierop focussen. Omdat we jou als leraar de kans willen geven om je hierin verder te specialiseren, hebben wij bij d-teach zelf het initiatief genomen om hier onderzoek naar toe te doen en een training rond op te zetten. Het resultaat vind je hier. Ik hoop dat je evenveel leerplezier beleeft bij het doorlopen van deze training als ik deed tijdens het ontwikkelen ervan. Welkom in deze training, welkom in ons SOL lab!