Samen aan de slag

Hopelijk vonden jullie het inspirerend om figuurlijk even over het muurtje te kijken en je collega’s te kunnen observeren tijdens het online lesgeven.

Nu zijn jullie zelf aan de beurt!

  1. Kies een lesfragment waar je trots op bent en dat je graag zou delen met een collega en met Maaike. Of selecteer daarentegen een lesfragment waar het wat moeilijker ging en waar je graag wat feedback op zou krijgen van een collega en van Maaike.
  2. Ga naar het team ‘Samen aan de slag!’ in MS teams en zoek de gedeelde map van jou en van een collega. Klik bovenaan op bestanden en open de map ‘Week 2 – De technische rol’. Klik vervolgens op de map met jouw naam. Upload jouw lesfragment in deze map. Je mag de volledige les uploaden of zelf het lesfragment eruit selecteren via video editor.
  3. Open in dezelfde map de Excel file ‘FBTR_(naam)’. Vervang ‘Naam leerkracht 1’ bovenaan de eerste kolom door jouw eigen naam en vul vervolgens de eerste kolom verder in. Bij tijd mag je de precieze timestamp (bv. 3 min. 5 sec. -> 0305) invullen van het begin van het fragment uit de les waarop je feedback wil (niet de volledige les!).
  4. Volgende week zal je feedback mogen geven op het lesfragment van je collega en zal jij ook van hem of haar feedback ontvangen, alsook van Maaike.